SOULTUNING:

De methode SoulTuning is gebaseerd op kosmische wetten, die steeds meer wetenschappelijk bewijs vinden in de quantum fysica. Kosmische wetten die al voorkomen in oude mystieke tradities maar ook in de ideeën van Carl Jung.

Quantum fysica is de wetenschappelijke, natuurkundige benadering van energie.

Over energie

Energie heeft een frequentie. We zijn een wandelend energieveld. Ieders energieveld heeft een eigen trillingsniveau, een frequentie die werkt als een magnetisch veld. Het trekt soortgelijke energie aan. Zowel situaties als personen. De omstandigheden waarin je leeft zijn altijd een afspiegeling van wat er binnenin je leeft, ‘Zo binnen, zo buiten’ (Hermus Trismegistus).

Energie is zowel frequentie als informatie. Als de coach zich afstemt op een frequentie kan de bijbehorende informatie gelezen worden.

Bij SoulTuning gaan we uit van een onderscheid in ons energieveld. Aan de ene kant onze unieke eigen soul-energy en aan de andere kant het aardse, bij het lichaam passende DNA energieveld.

Soul-energy vibreert op een vaste eigen frequentie. Deze frequentie waarmee je geboren bent, werkt als richtingaanwijzer in het leven.

Het aardse lichaam is opgebouwd uit DNA. DNA bevat naast lichamelijke kenmerken ook informatie van ervaringen uit je eigen leven en ervaringen en overtuigingen van voorouders (bloedlijnen).

Zo kan ons lichaam in tegenstelling tot soul-energy veel frequenties tegelijk zijn. Angst bijvoorbeeld is een lage frequentie, geluk is een veel hogere. Elke herinnering en ervaring heeft een eigen trilling. Is het een negatief beladen energie dan spreken we van een blokkade.

Als je last hebt van beladen herinneringen en/of belemmerende overtuigingen dan bepalen deze blokkadesvoor een deel (of helemaal) hoe je, je gedachten vormt en van daaruit, hoe je in het leven staat. Er ontstaat als het ware een schil van mechanismen die verhinderen dat je soul-energy: de potentie, de creërende kracht die in iedereen aanwezig is, werkelijk ervaren en geleefd wordt.

Denk bijvoorbeeld ook bij blokkades aan collectieve overtuigingen van : -autoriteiten,- religie,- de positie van de vrouw door de eeuwen heen, enz. Maar ook onze Hollandse belemmerende overtuigingen : ‘doe maar gewoon, dan doe je al gek genoeg’ of ‘als je voor een dubbeltje geboren bent, dan wordt je nooit een kwartje’!

Hoe kan de SoulTuning-methode jou helpen?

Bij SoulTuning richt ik me tijdens het lezen van je energieveld op het ontladen van die blokkades. Tegenover elke frequentie wordt holografisch een tegenovergestelde frequentie gezet, zodat het resultaat van die twee neutraal wordt.

De ruimte die dan ontstaat geeft je de mogelijkheid om vrij van belading uit het verleden (zowel je eigen verleden als via DNA doorgegeven bloedlijnen, familie patronen) objectief, je functioneren te bekijken zonder weer in een emotie, een trigger te schieten.

Ik werk dan met de wetenschappelijk bewezen kosmische wet, dat alles met elkaar verbonden is en alles energie is. Er komt geen apparaat aan te pas. Bij het ontladen van een blokkade (lage frequentie) stijgt je trillingsniveau. Je trekt daardoor ook andere energie en nu meer door jou gewenste situaties naar je toe.

Kan je volledig functioneren vanuit soul-energy, dan voltrekt je leven zich volgens plan. Je zit in flow en geniet van het leven. Zoveel mogelijk afgestemd zijn is de uitdaging! SOULTUNING!

Wilt u meer achtergrondinformatie:

www.rsvp-coaching.nl

Baanbrekende wetenschappers die voor de “leek” begrijpelijke en inspirerende boeken hebben geschreven zijn oa:

Deepak Chopra, Ervin Laszlo, Bruce Lipton, Stephen Wollinsky, Lynn Mc Taggert en David Hawkins.

Film: What the bleep do we know

Inspiratie: Willem de Ridder